U kunt vanaf 15 november weer vuurwerk bestellen.

Over Praxis Nijkerk

Welkom op MEGAVUURWERK.nl, de vuurwerksite van Formido Nijkerk, voor de plaatsen Nijkerk, Nijkerveen, Zwartebroek, Appel, Achterveld, Hoevelaken, Hooglanderveen, Vathorst, Bunschoten-Spakenburg en Putten. Via deze website kun je vuurwerk bekijken en bestellen.


Nieuw: Grote assortimenten en Compound-flowerbeds Wil je dit jaar ook weer genieten van het mooiste vuurwerk uit de omgeving? Bestel jouw vuurwerk dan nu bij de Formido Bouwmarkt in Nijkerk, of bestel in onze online vuurwerkshop zodat je jouw vuurwerkbestelling straks makkelijk en snel kunt afhalen in ons vuurwerkafhaalpunt in de bouwmarkt. Ons bekende ruime assortiment is ook dit jaar weer volledig tegen het licht gehouden en uitgebreid met diverse nieuwe artikelen in de exclusieve Weco-collectie. Deze collectie staat garant voor opvallend siervuurwerk van professionele kwaliteit tegen een goede prijs. De potten zijn maximaal gevuld tot maar liefst 500 gram en verzekeren jou van een krachtige en kleurrijke jaarwisseling. Een mooie uitbreiding voor de echte liefhebber! Vooral in de grote assortimenten (met zware cakes) zijn er dit jaar veel nieuwe artikelen bijgekomen. Nieuw dit jaar zijn ook de compound-flowerbeds. Grote assortimenten die je maar één keer hoeft aan te steken, dit zijn dus complete vuurwerkshows in één doos.


BLIKSEMDEALS! Ook dit jaar weer: BLIKSEMDEALS! Bestel jouw vuurwerk in de voorverkoop uiterlijk 24 december en ontvang extra korting op de geselecteerde grote assortimenten en compound-cakes. Ga snel naar de webshop om deze aanbiedingen te bekijken en te bestellen.


Gratis vuurwerk Uiteraard ontvangt je ook dit jaar weer gratis vuurwerk bij jouw bestelling in de voorverkoop. Als je vóór de kerst besteld en betaald krijg je bij jouw vuurwerkbestelling vanaf € 35,- al gratis vuurwerk! Hoe meer je besteld, hoe groter jouw voordeel en hoe meer gratis vuurwerk. Een mooie manier om het nieuwe jaar in te luiden. Je kunt jouw bestelling eenvoudig online plaatsen via onze webshop. 


De grootste van Nijkerk Kom voor het beste assortiment kwaliteitsvuurwerk van Nijkerk, Nijkerveen en Amersfoort dus weer naar de grootste vuurwerkdealer van Nijkerk: jouw Formido Bouwmarkt. Bestel zonder moeite thuis via megavuurwerk.nl, of wees van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Vanaf begin december zullen ook de showborden met de nieuwe vuurwerkcollecties weer opgesteld worden zodat je de verschillende artikelen rustig kunt bekijken. Zoals je van ons gewend bent, bieden wij ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment kwaliteitsvuurwerk. Naast de alom bekende knallers als de astronaut en de kanonslag, de vuurpijlen, sterretjes en grondbloemen hebben wij voor elk wat wils. Natuurlijk hebben wij ook veel keus in cakes en flowerbeds, maar ook de assortimenten ontbreken niet zoals het meterpakket of familiepakket om met zijn allen van te genieten, siervuurwerk voor de liefhebber van een lucht vol prachtige kleuren, en ga zo maar door. Als je wèl voor kwaliteit kiest en toch jouw budget in de gaten wilt houden, kies je voor de Pyromaniacs-serie of voor de assortimenten uit de Draakbox-serie. Ga je liever voor topkwaliteit dan kunt je terecht in de Weco-collectie. Weco is de nummer 1 van Europa, en is van origine een Duitse vuurwerkcollectie. Weco is internationaal gezien het bekendste vuurwerkmerk ter wereld, en wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Deze collectie begint al met prijzen vanaf 4,99!


Verkoopdagen 2018 De vuurwerk verkoopdagen voor dit jaar zijn vastgesteld op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december. Op zondag 30 december is het landelijk niet toegestaan om vuurwerk te verkopen. Daarom zullen wij zaterdagavond de 29e langer open blijven dan normaal om iedereen de kans te geven vuurwerk te halen. Vanaf vrijdag 28 december ben je weer van harte welkom op ons vuurwerkafhaalpunt in de Formido Bouwmarkt. Je kunt dan ter plekke onze volledige collectie bekijken en jouw vuurwerk uitzoeken en direct meenemen. Voor die tijd kun je ook via de onlineverkoop op megavuurwerk.nl jouw vuurwerk bestellen om het tijdens de vuurwerkverkoopdagen af te halen. Je kunt dan bij jouw bestelling zelfs aangeven op welk tijdstip je jouw vuurwerk wilt afhalen.

Route

Contact & route

  • Praxis Nijkerk
  • Watergoorweg 94
  • 3861 MA Nijkerk
  • 033-2460734
  • Verkoopdagen & openingstijden
  • di 29 dec : 08:00 - 21:00 uur
  • wo 30 dec : 08:00 - 21:00 uur
  • do 31 dec : 08:00 - 18:00 uur